Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

KOIRATANSSIN ALKEET - VERKKOKURSSI

 

 

Nyt ei koiratanssin harrastaminen ole enää paikkakunnan tarjonnasta kiinni! 

Verkkokurssit ovat saaneet hyvää palautetta ja useampi koirakko on edennyt jo kisakentille asti :D!

 

Koiratanssin alkeet-verkkokurssilla opetellaan kahden kultaisen freestyle-valion opastuksella perusliikkeitä ja niiden yhdistämistä, esineiden ja rekvisiitan käyttöä sekä käydään läpi musiikin valintaa ja koreografian tekemistä sekä tehdään pieni tanssiesitys. Eri aiheisiin annetaan tehtäviä, jotka palautetaan ennen seuraavaa kurssikertaa videon tai tekstin välityksellä. Tehtävät eivät ole pakollisia, mutta edellisten kurssilaisten mielestä ne auttaisivat treenaamisessa.

 

Kurssi sisältää kuusi ”kokoontumiskertaa”. Kurssi käy minkäikäiselle tai -kokoiselle koiralle tahansa, liikkeet voi valita jokaiselle koiralla sopiviksi.

 

Kurssi toteutetaan facebook-ryhmien avulla. Toiseen ryhmään ilmestyy kahden viikon välein kurssimateriaali ja toinen on keskusteluryhmä, jossa on ohjaajan tuki käytettävissä myös kurssikertojen välillä. Kurssikertojen väliin jätetään riittävästi aikaa, jotta koirille ehditään opettaa perusliikkeitä, joista kootaan koreografiat. Kurssilaisten on mahdollista vaikuttaa siihen mitä liikkeitä koirille opetetaan eli ohjaus on hyvinkin yksilöllistä :).

 

Yhteystiedot ja lisätietoja meistä ja koiratanssista löytyy näiltä sivuilta.

 

Seuraava kurssi alkaa ma 3.6.2019. 

 

Ilmoittautua voit maksamalla kurssimaksun 65e tilille FI03 5265 0440 0053 78 ja ilmoittamalla nimesi (ja millä nimellä olet facebookissa) ja maksun arkistointitunnuksen tai liittämällä kuitin maksusta sähköpostiin osoitteeseen tiinamaija.paavola@gmail.com. Sen jälkeen voit liittyä facebook-ryhmiin, jotka perustan kunhan ilmoittautumisia tulee. Asetukset ovat niin että ryhmät pitäisi löytyä. Jos tulee ongelmia niin pyydä minut face-kaveriksi niin liitän sinut ryhmiin.

 

 

Tervetuloa rennolle ja hauskalle koiratanssin verkkokurssille!

 

 

Kurssilaisen kommentti:

Loistava kurssi, hyvä ope, erinomaiset materiaalit ja tuki! Me aloitettiin tanssiharrastus Tiinan viime kesän kurssilla ja nyt ollaan hyvässä vauhdissa kohti mahdollisia ekoja kisoja ensi vuoden puolella. Voin suositella!

(Maarit Kallinen)

 

sekä linkki toisen kurssilainen (Tiina Laaksonen) blogiin:

leppoisaa.blogspot.fi/2017/05/verkkokurssi-koiratanssin-pyorteisiin.html